pasfotoMijn naam is Ernst Ossewaarde (1957) en ik heb TRO advies in 1998 opgericht. Het motto was toen “Raad en Daad in Recreatie’. Mijn specialisme is VrijeTijdsEconomie en ik pak alle soorten vragen op waarbij ik kan bogen op een bak aan ervaring; ook in flankerende sectoren. Ik werk graag samen met andere adviespartners zoals architecten, marketeers, accountants, juristen of wat er dan ook maar nodig is om de klantvraag te kunnen beantwoorden.

Sinds 2015 is mijn motto ‘Advies & Projectmanagement voor Ondernemers met Lef”. De markt van vandaag vraagt namelijk om voortdurende verandering en daar is lef voor nodig. Ik wil graag werken aan onderscheidende oplossingen en dat is soms best spannend, ook voor een opdrachtgever. Out of the Box denken en de grenzen opzoeken van wat kan, is daarbij de uitdaging.

Bent u als ondernemer op zoek naar een klankbord of een sparringpartner, dan ga ik die uitdaging graag aan.

In mijn vrije tijd mag ik graag koken en daarna in goed gezelschap genieten van het resultaat. Ik wandel graag en beleef graag veel kunst en cultuur, vaak samen met mij partner Fija. Ik steek graag de handen uit de mouwen in en om huis en in de tuin en ben sociaal maatschappelijk actief. Zo lever ik bijdragen aan het kunstgebeuren in Diepenheim en het kerkelijk leven van de Hofkerk in Goor.

Kortom een druk leven en laat Leven nu het meervoud zijn van Lef!! Hoe mooi is dat?

Wilt u meer weten en met mij in gesprek? Ik kom graag naar u toe. Stuur mij een mail op ernst@troadvies.nl of bel mij op 06 53696560. Een afspraak is snel gemaakt en een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.